ANKARA / MAMAK - Zafer İlkokulu

Zafer İlkokulu

BAHÇELERİÇİ MAH.265/6 SOKAK NO12 MAMAK /ANKARA
Vizyon
Türkiyeyi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin öncelikli parçası olarak; hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
Başarılar
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA "ATIKLARIMIZI SIFIRLIYOR GERİ DÖNÜŞTÜRÜYORUZ" ve "GEÇMİŞİM GELECEĞİMİN TEMİNATIDIR" E-TWİNNİNG PROJELERİNDE KALİTE ETİKETİ ALDIK. 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA "GIDA OKURYAZARLIĞI" E-TWİNNİNG PROJEMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
KALORİFER-DOGALGAZ
Ulaşım
OKULUMUZ TURGUT ÖZAL BULVARI ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR. MAMAK BELEDİYESİ VE KAYMAKAMLIĞA KIZILAY, ULUS, SIHİYE YÖNÜNDEN GELEN DOLMUŞ VE OTOBÜSLERLE OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. OKULUMUZUN ULAŞIM PROBLEMİ BULUNMAMAKTADIR.
SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
BAHÇELERİÇİ MAH. MAMAK-ANKARA TEL: 312-3686435
İLÇE MERKEZİNE 1 KM MESAFEDEDİR.
Proje Çalışmaları
E TWİNNİNG - HAREZMİ EĞİTİM MODELİ - OKUL SAĞLIĞI PROJESİ - DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ - ÇEDES - GÜÇLÜ KALEMLERLE GÜÇLÜ YARINLARA - HER KİTAP YENİ BİR DÜNYA PROJESİ -