ANKARA / MAMAK - Zafer İlkokulu

Ock

OKULUMUZ e-TWİNNİNG PROJESİ "GIDA OKURYAZARLIĞI - FOOD LİTERACY" KAPSAMINDA 1-B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ SAĞLIKILI BESLENME, BESİN İÇERİKLERİ, ETİKET OKUMA VE BİLİNÇLİ ALIŞVERİŞ GİBİ KONULARDA ETKİNLİKLER YAPARAK GIDA OKURYAZARLIĞI BECERİSİ KAZANACAKLARDIR.

PROJEMİZE TÜRKİYE' DEN KATILAN FARKLI OKULLARIN YANI SIRA YUNANİSTAN' DA BULUNAN BİR İLKOKUL DA PROJEMİZDE YER ALMAKTADIR. PROJEMİZ 1 YIL SÜRECEK OLUP GELECEK YIL YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI YAPILACAKTIR.

Ara

ATATÜRK' ÜN ANKARA' YA GELİŞİNİN 104. YILDÖNÜMÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’ in ülkemiz genelinde “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda uygulanmaya başlamıştır. Aralık ayı faaliyetleri kapsamında yapılan yarışmada 4-A sınıfı öğrencimiz Şeyma KOÇYİĞİT’ e ait  “Biz, bağımıza emek verdiğimiz için saf ve hoş üzümler yetiştirdik.” cümlesi/afişi okulumuzda en iyi cümle/afiş seçilmiştir.

Ara

Harezmi Eğitim Modeli, eğlenerek öğrenen bilgiye ulaşan, üreten 21. yy hedeflerin de öğrencilerin öğrenmelerine odaklanır. Bu şekilde, öğrenciler hem eğlenerek üreten kendini sürekli kendilerini geliştirirler. Bu modelde etik ve ahlaki değerler de ön plandadır. Öğrencilere etik ve ahlaki değerleri benimsemeleri ve uygulamaları öğretilir.Okulumuz harezmi eğitim modelini benimsemiş ve 20 hafta sürecek çalışmalarına başlamış bulunmaktadır.

Kas

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Elif Özbek; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kaymakamımız Sayın Ali Sırmalı ve Kaymakam Refiki Sayın Mustafa Köroğlu ile birlikte teşrif ederek okulumuz öğretmenlerinin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutladılar.

Kas

10 KASIM ATATÜRK' Ü ANMA GÜNÜ TÖRENİ ...

Kas

OKULUMUZ TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİYLE BİRLİKTE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

18.10.2023 TARİHİNDE MAMAK HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KONFERANS SALONUNDA ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ SAYIN PROF. DR. MAHMUT TAHİR NALBANTÇILAR' IN KATILIMIYLA TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ GERÇEKLEŞMİŞTİR.

"SU OKURYAZARLIĞI" KONUSUNDAKİ SÖYLEŞİYE OKULUMUZ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ KATILIM SAĞLAMIŞTIR.

OKULUMUZA KATKIDA BULUNAN SAYIN PROF. DR. MAHMUT TAHİR NALBANTÇILAR' A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Eyl

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMIMIZ OKULUMUZ ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLER İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

BU VESİLEYLE DEVLETİMİZİN VARLIĞI VE MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIĞI YOLUNDA CANLARINI FEDA EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZE ALLAH' TAN RAHMET DİLİYOR, BU YOLDA ALDIKLARI YARALARI ŞEREFLE TAŞIYAN GAZİLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ.

Eyl

İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKUL ÖNCESİ EĞİTİM İLE İLKOKUL 1.SINIFA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN 04 - 08 EYLÜL 2023 TARİHLERİ ARASINDA UYUM EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.